18 Haziran 2012 Pazartesi

Osmanlıca Dergi Resimli Dünya 8

Osmanlıca Dergi Resimli Dünya 8

RESİMLİ DÜNYA DERGİSİ 8. SAYININ ÇEVİRİSİNDE VE BİLGİSAYAR ORTAMINA AKTA-RILMASINDA EMEĞİ GEÇENLER:
Bu çalışmaBaşakşehir 5. Etap İSMEK 2011-2012 dönemiOsmanlı Türkçesi Öğle GrubuKursiyerlerinin ortak ürünüdür. Çeviri, kontrol ve bilgisayara aktarmada güzel bir ekip çalış-ması ortaya koyan tüm kursiyerlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.



Derginin kütüphaneden temin edilmesine katkı sağlayan Başakşehir 2. Etap İSMEK Osmanlı Türkçesi Kursiyerimiz değerli kütüphaneci Şerafettin Tüzel Bey’e, çalışmanın grafik ve orijinaline uygun bir mizanpajla son şeklini almasında büyük emeği geçen Bağcılar Çınar Mahallesi İSMEK Os-manlı Türkçesi Kursiyerimiz değerli Bilgi Teknolojileri uzmanı Beytullah Yıldırım Bey’e, kurs içindeki çalışmamızda teknolojiyi istifademize sunan tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, her daim yanımızda olan ve bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen ailelerimize teşekkürü borç biliriz.
İSMEK Osmanlı Türkçesi Öğretmeni
Rabia Aktaş

Çeviren ve kontrol edenlerler:
Rabia Aktaş, Ayşegül Aytan, Hacer Esenoğlu, Mine(Nadide) Ay, Kamile Taşgıran, Semra Tuncay, Semra Tuncay, Safiye Bolbol, Ümmü Nihan Hacer, Ümmü Nihan, Şenay Kırmızı, Neriman Sarıbaş,

Resimleri büyük hali için üzerine tıklayınız!
Derginin tamamını pdf olarak bilgisayarınız indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız!

2 yorum:

  1. Bu çalışmalarda emeği geçen herkesten Allah razı olsun .

    YanıtlaSil

Yorumunuzu yazınız...