15 Haziran 2012 Cuma

Osmanlıca Dergi: Resimli Dünya 2

Osmanlıca Dergi: Resimli Dünya 2. sayı

RESİMLİ DÜNYA DERGİSİ 2. SAYININ ÇEVİRİSİNDE VE BİLGİSAYAR ORTAMINA AKTARILMASINDA EMEĞİ GEÇENLER:
Bu çalışma Başakşehir 5. Etap İSMEK 2011-2012 dönemi Osmanlı Türkçesi Kursiyerlerinin ortak ürünüdür. Çeviri, kontrol ve bilgisayara aktarmada güzel bir ekip çalışması ortaya koyan tüm kursiyerlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Derginin kütüphaneden temin edilmesine katkı sağlayan Başakşehir 2. Etap İSMEK Osmanlı Türkçesi Kursiyerimiz değerli kütüphaneci Şerafettin Tüzel Bey’e, çalışmanın grafik ve orijinaline uygun bir mizanpajla son şeklini almasında büyük emeği geçen Bağcılar Çınar Mahallesi İSMEK Osmanlı Türkçesi Kursiyerimiz değerli Bilgi Teknolojileri uzmanı Beytullah Yıldırım Bey’e, kurs içindeki çalışmamızda teknolojiyi istifademize sunan tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, her daim yanımızda olan ve bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen ailelerimize teşekkürü borç biliriz.
Rabia Aktaş
Çeviren ve kontrol edenlerler:
Rabia Aktaş, Belkıs Aydoğmuş, Ayten Tekin, Ayten Tekin, Reyhan Aydın, Zehranur Delen, Serpil Delen, Hatice Öztürk, Merve Tayfur, Gülay Tayfur, Nuray Beyaztaş, Selvigül Şahin, Tülay Şiranun.


Resimleri büyük hali için üzerine tıklayınız!
Derginin tamamını pdf olarak bilgisayarınız indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yazınız...