14 Haziran 2012 Perşembe

Osmanlıca Dergi Resimli Dünya 20

Osmanlıca Dergi Resimli Dünya 20

RESİMLİ DÜNYA DERGİSİ 20. SAYININ ÇEVİRİSİNDE VE BİLGİSAYAR ORTAMINA AKTARILMASINDA EMEĞİ GEÇENLER:
Bu çalışma Bağcılar Çınar Mahallesi İSMEK 2011-2012 dönemi Osmanlı Türkçesi Kursiyerlerinin ortak ürünüdür. Çeviri, kontrol ve bilgisayara aktarmada güzel bir ekip çalışması ortaya koyan tüm kursiyerlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Derginin kütüphaneden temin edilmesine katkı sağlayan Başakşehir 2. Etap İSMEK Osmanlı Türkçesi Kursiyerimiz değerli kütüphaneci Şerafettin Tüzel Bey’e, çalışmanın grafik ve orijinaline uygun bir mizanpajlason şeklini almasında büyük emeği geçen Bağcılar Çınar Mahallesi İSMEK Osmanlı Türkçesi Kursiyerimiz değerli Bilgi Teknolojileri uzmanı Beytullah Yıldırım Bey’e, kurs içindeki çalışmamızda teknolojiyi istifademize sunan tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, her daim yanımızda olan ve bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen ailelerimize teşekkürü borç biliriz.
İSMEK Osmanlı Türkçesi Öğretmeni
Rabia Aktaş
Çeviren ve kontrol edenlerler:
Rabia Aktaş, Beytullah Yıldırım, Ali Damkacı, Gizem Gezen, Duygu Ermiş, Leyla Karaman, Yeşim Kul, Berrin Dinçer, Songül Öge, Fatma Duman,  Aysun Çelik, Tuğba Emine Akkaya, Handan Hırlakoğlu, Sümeyra Taşçıoğlu, Fatma Eser, Ümran Tokmak, Esra Kılıç, Merve Altuntaş.

Resimleri büyük hali için üzerine tıklayınız!
Derginin tamamını pdf olarak bilgisayarınız indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız!



1 yorum:

  1. İndirme linkleri çalışmıyor, yenilerseniz çok güzel olur.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu yazınız...